hotstone

Udstyr til hotstone massage - find det online

Udstyr til hotstone massage - find det online

Som massør eller anden form for kropsbehandler kan du få stor glæde af at indlemme forskellige behandlings metoder i din praksis. Du kan for eksempel med fordel tage et kig på hotstone massage.

Hvad er hotstone massage?

Måske har du set billeder af hotstone massage hvor en massage klient ligger på maven med en række sten arrangeret op langs rygraden. Dette er dog sjældent retvisende for en hotstone massage session. hotstone massage er nemlig langt mere aktiv og dynamisk massage form, som kan hjælpe til at løsne muskelspændinger samtidig med at klienten opnår du velvære.

Som massør kan du således benytte hotstone massage til at varme klienten op forud for en dybde massage, således at behandlingens virkning øges. Du kan også bruge hotstone massage til at give klienten en lækker og afslappende afslutning på din massage behandling således at han eller hun er opfyldt af velvære når vedkommende forlader din klinik eller praksis. Ved hotstone massage rulles de runde, glatte lava sten rundt på kroppen i lange, blide bevægelser. Stenene er på forhånd varmet op til en bestemt temperatur, og er aldrig så varme at de kan forårsage skader eller ubehag.

Metoden kan dateres tilbage til de indfødte amerikanere samt visse Stillehavs øer, hvor de varme sten blev anvendt i forbindelse med alternativ behandling. Nu om stunder er hotstone massage primært i anvendelse blandt massører og wellness terapeuter. Og ønsker du at benytte hotstone massage som et led i din massage praksis bør du finde det bedste udstyr hertil.

Hvor kan jeg finde sten og øvrigt tilbehør til hotstone massage?

Hvis du leder efter en kvalificeret forhandler af udstyr til alternativ behandling kan du tjekke Altermed Wellness. Altermed Wellness har i sin online shop et stort og velassorteret udvalg af sten til hotstone massage samt øvrigt udstyr, for eksempel varmeovne og varmetasker til stenene. Se hele sortimentet på https://www.altermed.dk/da/hot-stones-c-5/