vinyl

Tag til messer og konferencer angående vinyler

Tag til messer og konferencer angående vinyler

Der findes mange slags messer og konferencr for vinyler, og det har ikke bare noget at gøre med, at vinylerne igen er blevet populære som (næsten) aldrig før, hvor folk gerne vil betale gode penge for en specialudgave af en vinyludgivelse, hvor de kan spille den derhjemme på det rette anlæg – og også gerne have en rejsegrammofon med sig.

Det har også noget at gøre med, at man kan nørde den teknik, der er ved at producere vinyler, hvordan man laver dem, hvordan man indspiller musik på dem; hvilket produktionsudstyr man skal bruge til at indspille på vinyler, hvem der gør det og til hvor meget.

Så kan man også komme helt ned til den slags med, hvem der transporterer og distribuerer skiverne ud til dem, som der skal forhandle dem eller sælger dem fra deres onlinebutik og videre ud til dig som kunde.

Man kan virkelig gå meget op i det med vinyler

Derfor er det muligt at finde messer for den slags, hvor man kan finde dem, der handler om teknikken, eller hvor man bare nørder bestemte udgivelser af vinyler, eller hører på musikere og producere, der foretrækker den slags udgivelsesform – nogle gange kan man finde det hele samlet samme sted.

Så kan man det ene øjeblik stå og snakke med en DJ om, hvordan man afspillede vinyler i radioen i gamle dage, inden alting blev digitalt.
Og det næste øjeblik står man sammen med en sælger, der forsøger at se, hvem der vil byde mest på den sjældne vinyl, som vedkommende står med.

Senere kan man så møde nogle musikanter, der gerne vil give autografer på vinylomslaget og måske snakke lidt om denne udgivelse generelt, og hvad det adskiller vinylen fra andre udgivelser.

Sådan kan man ende med at komme hele verden rundt som vinylelsker, og det bør man da unde sig selv, når man går så meget op i det.