Firmagaver

Smagfulde firmagaver - find dem online

Smagfulde firmagaver - find dem online

Skal dine ansatte forkæles lidt ekstra op til jul? Så kan du overveje at stoppe ekstra i julesokken, når det handler om årets firmajulegaver. Med en flot og gavmild firmajulegave fortæller du din medarbejder, at du værdsætter hans eller hendes indsats, og at du sætter pris på, at vedkommende hænger i trods hårde trængsler. Og dette har faktisk en stor og uvurderlig værdi – især i juletiden.

Hvordan køber jeg firmagaver til mine medarbejdere i 2020?

Selv om du ikke vil kunne overrække de overdådige firmajulegaver til medarbejderne i forbindelse med en jule reception eller årets sidste arbejdsdag, kan du stadig sørge for at de får lidt ekstra at glæde sig over – ikke blot i julemåneden, men resten af året og langt ind i fremtiden.

Firmajulegaver anno 2020 begrænser sig nemlig ikke til den traditionelle julekurv indeholdende vin, øl, kaffe, te, chokolade, lakrids, nødder, knas og andre lækkerier. Du har selvfølgelig stadig muligheden for at forkæle medarbejdere eller kunder med lidt godt til ganen. Men du skal også vælge at proppe mere varige forbrugsgoder i gavesækken.

Hos Julefabrikken ApS finder du et stort udvalg af spændende og attraktive julegave idéer, som egner sig perfekt som firmajulegaver – fra anerkendte brands så som Royal Copenhagen, Alvar Aalto, KitchenAid, Adax, Normann Copenhagen, Xocolatl, Eva Trio, Georg Jensen, Fiskars, Philips, Södahl og Kay Bojesen.

Her vil du, uanset dine medarbejderes individuelle præferencer, med garanti kunne finde julegaver som matcher alles ønsker og smag. Du kan for eksempel vælge at lade dine medarbejdere vælge deres egne firmajulegaver inden for en bestemt pris kategori – for eksempel 200, 300, 200, 560 eller 640 kroner. Og så vil der være frit valg på alle hylder bestående af lækre designer varer, køkken udstyr og praktisk værktøj, decor og indretnings artikler til boligen, beklædning eller elektronik i Julefabrikken ApS’ online shop på julefabrikken.dk