leje af fadølsanlæg

Sluk tørsten ved et fadølsanlæg

Sluk tørsten ved et fadølsanlæg

Fadøl er bare bedre øl

Når du har inviteret din familie og dine bedste venner til stor fest i haven, så er et fadølsanlæg lige det, der giver festen det sidste pift. Men hvorfor ikke bare have en kasse med ølflasker at dele ud af, spørger din tante måske. Med et fadølsanlæg får du simpelthen bedre øl at servere for dine gæster. Kulsyren der tilføres i fadøllen giver en mere let og blød øl, hvor smagen simpelthen kommer til sin ret. Derudover sikrer fadølsanlægget også, at den øl der serveres altid er den rette temperatur. Så ved at investere i leje af fadølsanlæg, sørger du for, at din runde fødselsdag, dit svendegilde eller jubilæum kommer til at printe sig ind i hovederne på dine gæster som en af de bedste fester, de har oplevet.

Lej det hele på webshoppen

Når du inviterer til det store gilde, så har du ofte brug for ting, som du lige så godt kan leje ved et professionelt firma. Her kommer Ringsted Festudlejning dig til undsætning. Med en smart og overskuelig webshop tilbyder dette firma dig let adgang til det at leje fadølsanlæg, telte og alt det andet udstyr, som en god fest kræver. Du kan både vælge at hente alt udstyret selv, eller du kan få det bragt til døren, hvis du bor på Sjælland, Lolland-Falster eller Møn.

Få den rette fadøl i hanerne

Når du lejer et fadølsanlæg hos Ringsted Festudlejning, bestemmer du selv, hvilket ølmærke der skal skumme i glassene. De fleste gæster foretrækker Royal Pilsner eller Royal Classic, men har du andre ønsker til fadølsanlægget, så opfylder Ringsted Festudlejning dem hellere end gerne. Udover at tilbyde leje af fadølsanlæg kan du hos Ringsted Festudlejning også leje alt det praktiske, der skal til for at fadølsanlægget kommer til at fungere perfekt. Både ølkrus og en lækker bar, hvor dine gæster kan hente øllet, er også muligt at leje sammen med fadølsanlægget.