laura solitaire by carat

Sådan kan du fri til din kæreste

Sådan kan du fri til din kæreste

advertorial

Har du længe gået og haft drømmen om at fri til din kæreste? Det er en smuk ting at gøre, fordi det viser hvor meget du elsker din kæreste. Men det kan godt være svært at finde ud af, hvordan man planlægger et perfekt frieri. Hvilken ring skal du vælge og hvor skal det være? Frygt ej – vi har i dette indlæg lavet en lille to-trins guide til dig, hvad du skal huske at have med, hvis det er, at du gerne vil fri til din kæreste.

1. Ringen

Det første, som du skal have styr på, det er den ring, som du skal fri med. Det er med andre ord også det, man kalder en forlovelsesring. Der findes mange typer af forlovelsesringe, hvor prisen naturligvis også afhænger af, hvor stort en diamant du gerne vil have på.

Stilen på en forlovelsesring afhænger meget af din kærestes stil. De fleste har meget simple forlovelsesringe, så du kan overveje at kigge på ringe fra laura solitaire by carat. Det er klassiske ringe, der har en mere simpel stil og stenform. Husk at undersøge, hvilken ringstørrelse din kæreste har. Du kan f.eks. tage en af hendes ringe med ned i smykkeforretningen og få dem til at måle den. Så er du sikret, at du finder den perfekte størrelse ring til hende.

2. Stedet

Det er heller ikke ligegyldigt, hvor du påtænker dig at fri. Det behøver ikke at være storslået, men det kan være et sted, hvor i deler et minde sammen. Det kan være på en gåtur ude i skoven, nede ved stranden, imens solen går ned, eller der hvor i mødte hinanden for første gang.

Det er en god idé, at du har tænkt over dette, før du frier. Det viser, at du er investeret og har tænkt længe over det. Du kan også gøre det på en tur i sommerhus eller spaophold. Det skal gerne være en god historie at fortælle til jeres fremtidige børn eller et minde, som i kan tænke tilbage på.