gulvafslibning på Fyn

Nyd dine nye afslebne gulve

Nyd dine nye afslebne gulve

advertorial

Har du været så heldig at få fat i en bolig med lyse flotte trægulve, bør du overveje om du ikke skal have foretaget en gulvafslibning før du flytter ind. Det er markant svære at få afslebet gulvene, når man først er flyttet ind. Du kan vælge selv at afslibe gulvene eller du kan vælge at få et firma til det.

Vælger du det sidste er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige firmaer og bed om et tilbud. Det skal være et tilbud, der også incl. efterbehandling af gulvene. Ved at få flere tilbud, får du et godt overblik over prisniveauet og det er nemmere at vælge det bedste tilbud. Vælger du i stedet for selv at afslibe gulvene er det en god ide at starte med en grundig forberedelse.

gulvafslibning på Fyn

Spar penge med forberedelse

De fleste vælger at afslibe gulvene fordi de ønsker at spare penge, derfor er det også vigtigt at de starter med en grundig forberedelse, for i samme sekund at de bærer afslibningsmaskinen ud af butikken koster det dig penge. Derfor skal gulvene være klar til afslibning, når du kommer hjem med maskinen.

For at gulvene er klar skal de først og fremmest være rene for ellers vil skidt og snavs ende nede i gulvene. Så en grundig rengøring inden er en god start. Det næste du skal er at slå løse søm ned i brædderne. Det er med til at spare på sandpapiret og da sandpapir er dyrt, er der mange penge at spare her. Det har den ekstra fordel at du fremover slipper for gulve der knirker.

Hæng samtidig alle ledninger op, så du ikke skal stoppe afslibningsmaskinen og er det muligt så fjern fodpanelerne. Det gør det nemmere for dig at komme helt ind til væggene. Det får det endelige resultat til at blive flottere.