selskabslokaler

Kan man tillade sig at overnatte i selskabslokaler?

Kan man tillade sig at overnatte i selskabslokaler?

Hvis man nu har haft gang i en rigtig god fest, så kan det virke uoverskueligt at skulle hjem igen samme dag eller nat.

Men det kan også trække lidt i en at blive, hvis festen nu bliver god, selvom man ved, at man har lang vej hjem – for man vil bare ikke gå glip af den her stemning.

Så når klokken bliver mange, så er de fleste hotelophold nok lukkede, og der er ikke plads hos de andre gæster eller arrangøren til, at man kan overnatte hos dem; og desuden ser det også ud til, at den offentlige transport er indstillet de næste mange timer, fordi det er sent om natten – og man kan da slet ikke køre hjem selv nu!

Kunne man så ikke bare tage sin jakke og lægge sig i et hjørne af selskabslokalet?
For man kan mærke, at man hurtigt vil falde i søvn.

Et selskabslokale er ikke et motel

For man har erfaret, at selskabslokalet er booket til dagen efter, som man valgte at gøre, da man ledte efter selskabslokaler i Ballerup, hvor man havde brug for at lege selskabslokaler.

Der er jo den slags, hvor der er sørget for hele arrangementer, hvor der bliver serveret mad for en som selskab, som man bør vælge, når man just søger efter selskabslokaler i Ballerup, så man ikke skal tænke på så meget andet; men der er også den mere spartanske slags, hvor man bare lejer nogle rum.

Det gør man måske for at spare penge, eller fordi man selv vil sørge for alle de andre ting og bare kunne feste igennem – man sørger endda også for rengøringen, da man så også kan spare penge på den måde.

Men man har jo ikke lejet lokalet til at sove i, så det vil i sidste ende se bedst ud, hvis man finder et ordentligt sted at sove natten over.

På den måde sover man også bedst.