Emaljelak til badekar

Kan man købe emaljelak til badekar?

Kan man købe emaljelak til badekar?

advertorial

Svaret på spørgsmålet stillet i overskriften er ja – man kan godt som privat person købe emaljelak til badekar.

Emaljelak til badekar bruges til at male oven på den eksisterende emalje. Hvis emaljen på badekarrets inderside er slidt vil kalk og okker fra vandet kunne indlejres i overfladen. Dette er grimt og ser uappetitligt ud. Med emaljelak til badekar kan du dække de misfarvede plamager så de ikke længere ses.

Det skal dog siges at denne form for lakering af badekar kun er en lappeløsning. Hvis du ønsker et smukt og holdbart resultat i form af en stærk og hård emalje skal der anderledes probate midler i brug.

Du behøver dog ikke at smide det gamle badekar ud og erstatte det med et nyt et af slagsen. Du skal blot have fat på en dygtig badekarsmaler som kan forestå renovering af badekar ved hjælp af reemaljering.

Hvorfor vælge en professionel reemaljering?

Som nævnt oven for er maling af badekar med emaljelak ikke den helt optimale løsning. Du risikerer at lakken efter et stykke tid skaller af – og så er du lige vidt.

Med en reemaljering får du et badekar som kan holde sig flot og funktionelt i mange år. Du slipper for at skulle bekymre dig om hvorvidt du atter skal til at male dit gamle badekar lige om lidt. Og du kan være sikker på at emaljen er stærk nok til at holde vand igennem de næste mange karbade.

Hvem tilbyder renovering af badekar med reemaljering i København?

Hvis du ønsker hjælp til renovering af badekar, og du er bosat i Storkøbenhavn, kan du med fordel tage kontakt til Emaljespecialisten. Emaljespecialisten er en dygtig badekarsmaler som hjælper kunder i hele hovedstadsområdet, og med sikkerhed også kan hjælpe dig. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et skarpt tilbud på reemaljering af dit badekar.