apotek

Hvad kan jeg købe på et apotek?

Hvad kan jeg købe på et apotek?

Måske har du fortrinsvis brugt dit lokale apotek i forbindelse med afhentning af læge ordineret medicin. Men apoteket er andet og mere end et sted der udleverer medicin på recept.

Står du for eksempel for at skulle på ferie til mere eksotiske himmelstrøg kan du finde alt hvad du skal bruge i denne anledning på dit lokale apotek. Du kan købe solcreme fra anerkendte brands, tabletter som beskytter mod feriemave, diverse insekt midler og mange andre apoteker varer som kan være gode på ferien.

Når du vælger at købe disse ting på apoteket kan du være sikker på at varerne er godkendt og testede, og at de indeholder så få allergener og andre uheldige stoffer som muligt. Samtidig kan du altid få kvalificeret råd og vejledning hos det dygtige personale på apoteket, som typisk inkluderer såvel farmaceuter som farmakonomer. Således undgår du uheldige bivirkninger, som kan ødelægge din ferie.

Der ud over kan du altid finde de bedste produkter til sårpleje (plastre, bandager med videre) og personlig hygiejne på apoteket. Du kan vælge at købe dine vitaminer og mineraler samt diverse kost tilskud og natur lægemidler på apoteket hvis du vil være sikker på at disse er godkendt af de danske sundhedsmyndigheder og lægemiddelstyrelsen. Og endelig kan du finde almindelig prævention samt præparater til rygestop som håndkøbs produkter på apoteket.

Hvor kan jeg hente min receptmedicin i Randers?

Hvis du bor i Randers og har fået medicin udskrevet på recept, er det nærliggende at hente denne på et af de tre større apoteker i Randers. Du kan vælge imellem Randers Jernbane Apotek, Apoteket Thors Bakke og Langå Apotek. Du kan også få sendt din receptpligtige medicin til et af håndkøbs udsalgene i enten Spentrup, Harridslev eller Laurbjerg. Og endelig kan du formedelst et mindre beløb få din medicin bragt til døren.

Læs mere om Randers Jernbane Apotek på https://randersjernbane.apotekeren.dk/