havemand

Havemanden må også finde arbejde indenfor nogle gange

Havemanden må også finde arbejde indenfor nogle gange

Her mener vi ikke, hvis man er træt af at være havemand, og man hellere vil have et mere stillesiddende arbejde, hvor man netop kan opholde sig mere indenfor, end hvad man har gjort hidtil i sin nuværende stilling.

Det er rettere det omvendte, at man netop er så glad for at arbejde udenfor, at man helst ikke vil skulle opholde sig indenfor.

Man er sådan et naturmenneske, at man helst gerne overnatter udenfor, man tager på vandreferier, og ens bolig er mest et opmagasineringssted for ens sager, som man kommer og henter, når man skal bruge dem.

Resten af tiden er man udenfor.

Derfor er man blevet havemand, fordi man vil være i kontakt med naturen og mærke den hele året rundt med sin skift i sæsonerne.

Måske er man ligefrem ansat her: https://je-haveservice.dk/ 

Dog kan man ikke undgå, at der er nogle tjanser, der skal laves indenfor, og det må man så tage med.

Lidt af arbejdet laves indenfor

Selvfølgelig hører en havemand mest til udenfor, men man skal også indenfor og lave nogle opgaver, og det er ikke bare i de korte perioder, hvor man lige må ind i et skur og hente udstyr og redskaber.

Man skal måske planlægge sammen med andre, hvordan man griber en opgave an, eller der er noget finesse-arbejde, som det simpelthen vil gå hurtigere og lettere med at lave indendørs, end at man sidder udenfor i blæsevejr og forsøge at gøre det.

Så man forsøger sig måske som havemand at undgå de opgaver eller forsøge at afkorte dem, fordi man ikke gider det indendørsarbejde.

Men man er nødt til at tage det med som en del af ens job, for man kan være nok så god til at arbejde udenfor, men hvis man ikke også kan fungere indenfor, når det er nødvendigt, så kan man ikke fungere der hele vejen rundt.