blikkenslager

Forskellen på en blikkenslager og en VVS\'er

Forskellen på en blikkenslager og en VVS\'er

For mange mennesker er der ikke forskel på en blikkenslager og en VVS’er og de ringer rask væk til en blikkenslager, hvis de skal have lavet noget med vand eller varme. De håndværkere laver i midlertidig meget forskelligt arbejde, som ikke har meget tilfælles ud over at de har fulgtes ad på skolebænken i en periode. En VVS’er arbejder med vand, varme og sanitet og det er ofte indendørs arbejde. Det er en VVS’er du ringer til, hvis du skal have lagt nye rør eller dit toilet er utæt og skal skiftes. Men det er en blikkenslager du skal ringe til, hvis du skal have udskriftet taget på din carport, have lavet tagrender og nedløbsrør. Hvis du derfor ikke kender denne forskel, kan du nemt risikere at ringe til den forkerte håndværker og dit projekt vil blive forsinket, hvis den forkert person dukker op. 

Lav et godt forarbejde og spar penge

Inden du vælger en blikkenslager til at lave dit projekt. F.eks. udskiftning af tagrender og nedløbsrør, er det en god ide at bruge tiden på at lave et godt forarbejde. Det er ikke noget der nødvendigvis tager lang tid, men det vil spare dig for en masse frustrationer og forhåbentlig også penge. Ved at indhente mere end et tilbud sikre du dig at du ikke ved et uheld har fået fat i den dyreste. Husk at tage forbehold for materialevalg og kvalitet. Det billigste tilbud behøver nødvendigvis ikke være det bedste. Men så sjovt er det jo heller ikke at betale mere end nødvendigt. 

Det er samtidig en god ide at tjekke Trustpilot eller en anden lignende side og se, om der er er noget der gennemgående går igen hos de blikkenslagere, du har indhentet tilbud hos. Hvis flere kunder nævner det samme, er sandsynligheden for at det også vil ske hos dig være høj. Det kan både være positive som negative ting.