parterapi østerbro

Find klinik til parterapi på Østerbro

Find klinik til parterapi på Østerbro

Er dit parforhold begyndt at knage i samlingerne, og er du nervøs for, om det overlever endnu en sæson? Så kan det være en god idé at opsøge professionel hjælp. Til dette formål er det smart at vælge en specialist, det vil sige en psykolog som er specialiseret inden for parterapi.

Hvorfor gå i parterapi?

Måske synes du at parterapi virker overflødigt, eller måske endda ligefrem som en decideret fallit erklæring for parforholdet. Det er selvfølgelig heller ikke altid lige let at skulle involvere en komplet fremmed i alle parforholdets ”ups and downs” og intime detaljer. Man kan hurtigt komme til at føle sig udleveret – og man kan især blive bange for om terapeuten dømmer én og éns parforhold.

Men du behøver ikke at være nervøs. En parterapeut er uddannet til at håndtere mange forskelligartede problemstillinger i parforholdet, og har som regel mange års erfaring inden for det terapeutiske arbejde. Det betyder at din parterapeut altid vil møde dig og din partner med åbenhed og ganske uden fordømmelse.

Du kan forvente en empatisk og personlig behandling med afsæt i jeres individuelle udfordringer, og du kan under alle omstændigheder regne med at din terapeut er omfattet af universel tavshedspligt. I hvert fald hvis han eller hun er autoriseret psykolog, og dermed forpligtet til at følge Psykolognævnets professionelle og etiske retningslinjer.

Vælger du en autoriseret psykolog som parterapeut er du således sikret fuld diskretion – og en veluddannet og empatisk person som du og din partner kan fortælle alt.

Hvor kan min partner og jeg gå i parterapi på østerbro?

Er du bosat i det københavnske, og leder du og din partner efter hjælp til jeres parforhold, kan I med fordel opsøge den dygtige parterapeut Renate Sommerstad. Renate Sommerstad er autoriseret psykolog, coach og parterapeut – og du kan læse meget mere om hende på renatesommerstad.dk