tandlæge

Find en god fast tandlæge i Århus

Find en god fast tandlæge i Århus

Hvis du ønsker at bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt hele livet igennem, har du gode chancer, hvis du er vokset op i halvfjerdserne og firserne eller i årtierne derefter. Her indførtes nemlig den effektive skoletandpleje helt fra børnehavealderen.

Tilhører du en af de første Nul Huller generationer er der gode chancer for at du stadig har de fleste af dine tænder – og at de er flotte og intakte. Det er de færreste som slipper igennem tilværelsen helt uden tand problemer, og du har efter al sandsynlighed et par fyldninger og måske en enkelt rodbehandlet tand eller en kunstig tandkrone.

Men hvis du blot sørger for at opretholde en god tand hygiejne samt at besøge din tandlæge en eller to gange om året har du gode muligheder for at bevare et sundt og smukt smil resten af din tilværelse uden at skulle have protese.

Et tandlæge besøg hvert halve år hjælper dine tænders sundhed

Mange mennesker springer dog tandlæge besøget over i den tro at det ikke er nødvendigt såfremt man ikke har ondt i tænderne. Men her tager de ganske fejl. Når først tandpinen melder sig på banen er det nemlig et tegn på eksempelvis en tandbyld eller en syreskade som har ædt sig hele vejen ind til tandens kerne.

På det tidspunkt er det for sent at forebygge skaden – her kan tandlægen kun udøve damage kontrol. Og så kigger du måske på en dyrere og langt mere smertefuld behandling end hvis du havde bestræbt dig på at passe dine tandlæge besøg.

Find en dygtig tandlæge i Århus

Er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge en tandlæge klinik tæt på din bopæl. I Århus finder du nemlig Tandlægerne på Stjernepladsen – bestil tid til en indledende konsultation på http://stjerneklinik.dk/