døre

Få mere varme indendørs med nye yderdøre

Få mere varme indendørs med nye yderdøre

advertorial

Har du en bolig til den kolde side. Altså hvor der blæser en halv pelikan indendørs om vinteren og I bliver nødt til at have lange underhylere på og være pakket ind i tæpper og dyner. Så er det måske en god ide at få undersøgt dine døre og vinduer. Viser det sig at de ikke isolerer særlig godt, kan i overveje at få den udskiftet. Selvom det er dyrt, vil i ofte kunne få dem betalt ved en mindre varmeregning. 

Du kan se flere eksempler på nye døre på klarvinduer.no.

Har du besluttet dig for at få udskiftet dine døre, er der flere andre ting du med fordel kan overveje.

døre

Hvilken vej skal dine døre vende?

Skal du have nye døre, er der flere ting du med fordel kan overveje. En af den er hvilken vej dine døre skal vende. I Danmark vender døre typisk ind af. I Norge og Sverige ud af. Det har den fordel, udover at fjerne sne foran døren, at du får mere lys i din entre. Det er vigtigt at du her husker at undersøge, om din dør rammer taget og tagrenden. 

Du kan samtidig overveje om dine døre skal have samme lås og nøgle. Hvis det er noget du gerne vil have, skal du huske at give din dørproducent besked, når du bestiller dine døre. Husk også at du ikke kan bytte dine døre. Få derfor din tømrer til at måle dine døre, så du er sikker på at de er målt korrekt.  

Du kan samtidig få din tømrer til at komme med råd og vejleding til hvilken type døre du skal have. Din tømrer har den nødvendig uddannelse og erfarring til at rådgive dig. Han vil kunne komme med ideer, som du måske ikke selv have tænkt over. Han kan også sætte dine nye døre ind, så de sidder korrekt og giver den korrekte isolering.