Flexleasing

Få drømmebilen med flexleasing

Få drømmebilen med flexleasing

Flexleasing er en af de ting, som er helt ideelt, hvis du ønsker at få fat i din drømmebil. Det kan nemlig være dyrt, hvis man selv skal købe bil i Danmark. De høje registreringsafgifter gør nemlig, at vi i Danmark betaler en del mere for bilerne end vores nabolande. Det gælder især de større og generelt dyrere bilmærker. 

Heldigvis så findes der flere forskellige måder, man alligevel kan få fat i sin drømmebil – og det er med flexleasing. Når man flexleaser, så betaler man et fast månedligt beløb for en brugt bil. Man skal dog betale en udbetaling først, og når leasingperioden er forbi, så hæfter man for bilens restværdi. Man kan derfor også se det som en måde, man kan finansiere bilen på. Man betaler samtidig en forholdsvis registreringsafgift, som fordeles over den perioder, man lejer bilen på. Af den grund kan flere også få råd til de lidt større og dyrere biler. 

Vær opmærksom på dette ved flexleasing

Som sagt så hæfter man for bilens restværdi, når ens leasingperiode er forbi. Det betyder, at man enten selv skal købe bilen eller at man skal sælge den videre. Man kan naturligvis også forlænge ens leasing kontakt, så man fortsætter med at betale en månedlig ydelse for bilen. 

Derudover skal man også være opmærksom på, at man selv står for vedligeholdelse af bilen. Hvis der derfor kommer reparationer eller bilen skal til service, så er det af egen lomme, det skal betales. Man kan derfor godt ende med at betale mere for bilen i leasingperioden, end den månedlige ydelse man betaler. 

Hvis man ønsker drømmebilen, så er det altså muligt med flexleasing. Man skal bare være klar over, at flexleasing er en del anderledes en den almindelige leasing. Hvis du er interesseret i mere omkring flexleasing, så kan du også læse mere her: https://koolo.dk/